Si fa pocs mesos Dave Grohl deia que Foo Fighters es prendrien un descans indefinit, doncs ara després de tan sols 5 mesos, sembla que ja s’ho ha repensat i vol tornar a reactivar el grup i començar a preparar el relleu de Wasting light. Després de la cerimònia dels Brit Awards va comentar que aquesta mateixa setmana la banda començaria a preparar un nou disc.
Després de finalitzar la promoció de Sound city al Regne Unit, Grohl ha agafat un avió i ha tornat cap a casa per començar a treballar en un nou disc que ja té clar com ha de ser.

El cantant ha manifestat que té moltes esperances posades en el nou disc i que està molt excitat perquè vegi la llum.
Grohl no ha parat de fer coses en els 5 mesos de inactivitat de Foo Fighters. Va tenir temps de posar en marxa de nou Nirvana, amb Paul MacCartney de vocalista, durant un parell de nits.A més va col·laborar amb el grup Ghost fent una versió d’un clàssic dels ABBA. Va tocar en el nou disc dels Queens of the Stone Age, i per si no fos poc, va reclutar una super banda per presentar el seu documental.

- Publicitat -