ÜLL treu nou disc anomenat ‘Artés’, es tracta d’un disc carregat de col·laboracions capitanejat pels antics membres del grup Anita Miltoff. El projecte va començar quan Joan Llurba i el seu company d’aventures Dudi Antonin van coincidir amb en David, el tècnic de so que els ajudava a gravar algunes cançons, que tenia un grup que es deia ÜLLS i, segons ell, a partir d’aquí la màgia va sorgir.

El treball neix arran d’un concert a l’Ateneu popular la Falç d’Artés on els creadors se n’adonen, un dia que estan tocant serens, que la música és el seu motor i com agraïment als moments passats al municipi decideixen batejar l’àlbum amb el nom del poble.

El disc està gravat entre Barcelona, Tarragona, Màlaga, Eivissa i Artés en diferents estudis, habitacions, ateneus i golfes i està mesclat per David Ülls. Ha trigat un any i mig en sortir a la llum i hi ha hagut més de 40 persones implicades.

- Publicitat -

‘Artés’ és un disc creat des de la llibertat i barreja música acústica, punk rock, electrònica i, fins i tot, power-punk-pop. L’àlbum vol ser un punt de trobada de molts dels records i vivències dels membres del grup que han viscut  a l’ateneu popular la Falç.