gusset, el nou fixatge de Luup Records, fa un pas endavant en la seva carrera amb el llançament del seu nou single “Amics i Família”. Després d’un primer disc autoeditat “TAULA PER 1” i un single “MoMA”, gusset publica avui el que és el primer avançament d’un EP que veurà la llum a principis de 2025.

Amb un so fresc i innovador en l’escena catalana, gusset combina ritmes electrònics amb una base pop alternativa. Fidel al seu estil “Amics i Família” fa les delícies de tots aquells que han gaudit de valent amb els seus temes ja publicats, i serà un bon descobriment a l’univers de gusset pels qui el descobreixin amb aquest nou single.

El single, que des d’avui està disponible a totes les plataformes digitals, és una carta oberta de gusset a tots aquells que li qüestionen la naturalesa de les seves lletres, sovint melancòliques i tristes, i afirma que ell només fa cas als amics i la família, a la gent que sempre ha tingut a prop.

- Publicitat -

El videoclip d'”Amics i Família”, dirigit per Miki EMEGE ja és a youtube i és el complement perfecte per gaudir del nou single de gusset.

gusset va presentar divendres passat la seva proposta a la sala Rouge de Barcelona, amb totes les entrades exhaurides des de feia setmanes. Amb el seu format a trio, el del Maresme va presentar els temes del disc “TAULA PER 1” però també va haver-hi temps per tocar en primícia alguns dels singles que formaran part del seu nou EP i que anirem publicant en els propers mesos.