Divendres 11 d’octubre la banda catalano-canària La Sra. Tomasa publica el seu quart àlbum “1040”. El llançament del disc coincideix amb la commemoració dels 10 anys de carrera del grup: una dècada marcada per l’experimentació, la fusió de gèneres i una presència aclaparadora en l’escena musical. Aquest projecte s’ha gravat durant els darrers tres anys en diversos llocs del món mentre viatjaven presentant i enriquint la seva música. 

Sense oblidar el seu so més característic, La Sra. Tomasa s’acosten i s’endinsen en diferents cultures musicals, intercalant sonoritats, històries humanes i vivències pròpies recollides arreu del món. Amb més de 25 milions de reproduccions a Spotify, el grup referma la seva posició com una de les propostes més innovadores i eclèctiques del panorama musical actual. 

“1040” és un àlbum influenciat per les gires internacionals que han fet en els últims anys per Mèxic, Vietnam, Colòmbia i els Estats Units, i amb els elements que els distingeixen: una mescla explosiva de sons llatins amb influències que van des del funk, reggae i el hip-hop fins al trap, acompanyades de les sonoritats més electròniques com el drum’n bass. Parlem d’un disc concebut perquè t’hi aturis, que ens ensenya a confiar en la força del riu per deixar-nos portar pel camí triat. 

- Publicitat -

A l’àlbum trobem una gran diversitat d’estils. A ‘KING OF MAMBO’ un estil desenfadat que parla de fortalesa, barrejat amb el moviment del beat de ‘MALA FAMA’ sobre els desencants de la vida i el drum and bass sintètic de ‘SE VA’, on li donen la volta al retret per aprendre a soltar i a deixar anar. 

El concert de presentació de l’àlbum serà el proper 29 de novembre a Razzmatazz 1.