Sofia Coll presenta el seu esperat nou single titulat “DisTorsioNadA (lalala)”, una proposta amb una barreja envoltant de sons electrònics, melodies ballables amb el carisma característic de l’artista i una lletra provocativa.

Parlant de reconèixer el poder i la força interior d’un mateix, sense importar l’opinió dels altres, Sofia torna a fusionar les arrels amb la música, barrejant català i espanyol i deixant la seva essència marcada en tot allò que fa.
Sofia Coll es caracteritza per barrejar amb estil el pop, l’electrònica i la música alternativa, sempre amb un toc autèntic i fresc.

“DisTorsioNadA (lalala)” és un conjunt de melodies catchy pop amb drums “jersei” i un gran ús de xops i sintetitzadors, composta per la mateixa Sofia, Roger Rodés (guanyador de Latin Grammy i nominat aquest 2024) i Manu Guix.

- Publicitat -

Una cançó divertida i acolorida, per qüestionar-se el pas del temps i la percepció de la realitat. Aquesta cançó mostra la maduresa artística i consolida la posició com una de les veus més originals del panorama actual.