L’artista catalana, Txenia estrena, aquest 4 d’octubre, el seu nou disc. Un àlbum de 10 cançons titulat “Paradigma” i que destaca per les seves lletres i unes melodies fetes amb cura i sensibilitat per transmetre l’essència d’aquesta jove intèrpret i compositora.

Segons explica la mateixa Txenia, “Paradigma” és un viatge a l’autoconeixement, passant per totes les etapes que aquest procés comporta: “des de l’ansietat i l’autosabotatge, fins a la cerca del propi ser, l’acceptació i la llibertat”. Alhora, “Paradigma” també és una crítica al sistema en què vivim i “un cant a la necessitat d’evolucionar cap a un món més feminista”. És el procés “per arribar a crear un nou paradigma vital”.

El projecte surt publicat sota el segell de Crea Music i ha estat produït per Sergi Perez Berk, popular per la seva feina de producció en grups com OBK, La Unión i Berk and Virtual Band.

- Publicitat -

Amb “Paradigma”, Txenia aconsegueix mostrar la seva autèntica essència i consolida el seu lloc com a artista emergent en la música catalana. De les 10 cançons que inclouen aquest disc, sis ja s’han pogut escoltar en forma d’avançaments, tots ells amb una forta repercussió i seguiment a les plataformes digitals musicals, així com als mitjans de comunicació i a les xarxes.

Una de les novetats que presenta és la cançó “Perdre el temps”. És una cançó fràgil sobre el dolor d’un desamor i la sensació d’haver estat enganyat. És el punt de partida de ‘Paradigma’, el moment que dona lloc al buit emocional que impulsa tot el disc. Aquesta cançó inèdita compta amb el seu propi videoclip.