Fa cosa de 10 anys asseguraven que el seu setè disc “A Head full of dreams” seria el darrer que publicarien. De fet explicaven llavors, que l’estaven preparant com si fos l’últim com a grup.

Dos anys després, en declaracions a NME, deien que no se separarien però que no hi hauria més discs de Coldplay.

I ara farà 3 anys durant la promoció de “Music of the spheres” ja deien de deixar de publicar discs un cop editat el dotzè.

- Publicitat -

Aquest divendres arribarà “Moon Music” i com és tradició ha tornat a aparèixer a les entrevistes de promoció sobre el final del grup, o almenys sobre el final dels discs. Chris Martin es manté en l’idea que el número 12 serà el darrer. Per demostrar que ara sí que és veritat, ha dit que ho promet. També ha explicat que s’ha de respectar el control de qualitat, que ara mateix és molt alt i això significa que és gairebé impossible que una cançó acabi en un disc, perquè l’exigència és molt alta.

Martin insisteix i es compara amb Harry Potter, dient que hi ha 8 pel·lícules, i només 12 àlbums i mig dels Beatles i que creu que ells també han de fer 12 discs i respectar la màxima que menys és més.

De moment el grup està a punt de presentar “Moon Music”, del qual se n’ha anunciat una gira que només oferirà dues ciutats durant el 2025 a Europa, i tindran lloc al Regne Unit, una d’elles serà a l’Estadi de Wembley, durant 10 nits, amb el cartell d’entrades exhaurides.