Ahir divendres, el cantant italià Damiano David va estrenar el seu primer tema en solitari. El vocalista de la banda de rock Måneskin, guanyadora del festival d’Eurovisió de 2021, arrenca ara un nou projecte en solitari amb aquest ”Silverlines”.

En aquest primer senzill, l’italià és acompanyat per Laberinth, el cantant i productor musical que va posar banda sonora a la sèrie d’HBO Euphoria. ”Silverlines” mostra la gran veu del Damiano que ha tornat a demostrar la seva versatilitat i el seu potencial vocal. A més, amb la producció de Laberinth, es genera la combinació perfecta entre la veu poètica i evocadora del cantant i la proesa del productor.

- Publicitat -

Aquesta mateixa energia es mostra, també, al videoclip del single. L’audàcia i dinamisme visual combinen a la perfecció amb el tema. Al llarg de la peça, seguim en Damiano en unes imatges dramàtiques que complementen a la perfecció la seva cançó.

Tot i encara està la incògnita sobre el futur de Måneskin, ja que actualment estan en una pausa, Damiano David es mostra molt content i orgullós sobre el seu nou capítol, i així ho mostrava, donant a entendre que ”Silverlines” és només la primera entrega d’aquesta nova etapa; “Aquesta cançó és molt especial per a mi. Va ser una de les primeres cançons que es van gravar en aquest nou projecte, i en el seu moment va representar una carta d’esperança, però ara, si miro enrere, puc veure com estic exactament; on la cançó deia que estaria. Per a mi va ser automàtic triar aquesta cançó com a començament d’aquest nou capítol i espero de veritat que la gent m’acompanyi en aquest viatge“.