Foto: Shei Almar

Alterannda són històries quotidianes, inesperades, so contundent i lletres esmolades, amb una mirada transfeminista i de classe treballadora.

Per explicar aquestes històries, la banda de baix guitarra veu i bateria liderada per Anna Rodrigo, ho fa sobretot des del rap i el rock, passant també pel funk, el flamenc i la cançó d’autor, principalment en català, amb lletres crues, amb tocs d’humor i àcid clorhídric.

Ara presenten les 4 cançons de l’EP d’Alterannda que duu el nom de “Baladre”: amb lletres elaborades i esmolades, que tracten de temes corrents amb un missatge enverinat pel que visqui en el conformisme, i amb música contundent i viva, que circula entre el rap, el rock i el funk.

- Publicitat -

El treball es publica Casa de la Música Records. El projecte està liderat per la cantant i compositora gironina Anna Rodrigo, que ofereix un directe enèrgic juntament amb la banda que l’acompanya de baix, guitarra elèctrica i bateria.

El que Alterannda vol és fer moure el cap i les neurones al públic que els acompanya, per això si busqueu flow, missatge i decibels, aquesta és la vostra banda.