Amb aquest nou single Fortuu i Hattyy ens porten una fusió de Drum and Bass i Reggaeton per fer-nos ballar i alhora, una lletra sentimental que crea un contrast molt interessant i molt cridaner per l’oient. “Cada Pàgina” tracta sobre la dificultat de superar la pèrdua d’una persona estimada i l’esperança que aquesta persona torni.

La lletra expressa el dolor i la tristesa que se sent en absència de l’altre, fent servir imatges com les llàgrimes que mullen les pàgines, que representen els moments difícils per als quals han passat. També es parla de la dificultat de començar el dia sense la presència de l’altre i de la connexió especial que comparteixen, la qual sembla que fa que el temps passi més lentament quan estan junts.

A més, la lletra reflecteix el desig de recuperar aquesta relació, amb la repetició de la idea que si va ser possible que marxés, també és possible que torni. Es manifesta un sentiment de solitud i desesperança quan l’altra persona no hi és, així com el desig que tornin per a estar junts de nou. L’expressió de sentiments de falta i anhel per l’altre és un tema central de la cançó, així com l’esperança que aquesta situació pugui canviar i la persona estimada torni per a quedar-se.

- Publicitat -