La gironina Júlia Casadevall, més coneguda com a Juls és una de les noves propostes emergents en català. El nou tema tracta sobre la cerca d’aquella sensació tan increïble de l’enamorament que ens fa sentir fràgils i feliços a la vegada. El propòsit de la cantant és demostrar que sempre hi ha oportunitats i ocasions per conèixer aquella persona que fa sentir sentiments únics i especials.

L’artista urbana també s’ha donat a conèixer en concerts i festivals de renom com: l’Strenes, Cunit Music Festival, Porta Ferrada, entre d’altres.

La cantant ja té publicats altres temes “Et vull x sempre” i “Mai més”. A través de les seves xarxes socials ha anat compartint petits fragments de les seves cançons i s’ha guanyat un públic fidel.

- Publicitat -

Genís Trani ha sigut l’encarregat de la producció, aconseguint així una barreja excel·lent de pop urbà amb una tornada enganxosa de hip hop, electrònica i indie lo-fi.

“Papallones” formarà part del primer àlbum de la Juls que es publicarà a principis del 2025. La cançó ve acompanyada d’un videoclip dirigit per Tramaliats i, a través de la posada en escena es podrà observar la història que explica la cançó.