Foto de Malena de Juan

Galgo Lento, és sense dubte un dels secrets més ben guardats de casa nostra i us convidem a que el descobriu. Artista revelació de l’escena musical independent, avui presenta el primer avançament del seu nou treball discogràfic, titulat “COPILOT” i que es publicarà a finals d’octubre. El primer single, “Vull tenir-te a prop”, publicat avui divendres 13 de setembre, ens endinsa en l’univers únic de l’artista de Terrassa, oferint un tast del que serà el seu esperat nou disc. Al tema l’acompanya Kris Tena, artista que ja ha col·laborat amb Galgo Lento anteriorment en el seu darrer disc “Martinet!”.

El disc complet, “COPILOT”, està previst que surti a la llum a finals d’octubre, i promet consolidar la trajectòria de Galgo Lento com una de les propostes més úniques del panorama actual català.

Galgo Lento presentarà “Vull tenir-te a prop” en directe al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) el proper dimecres 18 de setembre a l’Auditori J. Maideu a les 12:30h, en un concert exclusiu per a professionals acreditats. Aquesta serà una oportunitat única per descobrir el nou material de Galgo Lento en un format íntim i proper i conèixer com sonen els nous temes d’aquest nou disc amb la seva impecable banda.

- Publicitat -