Bad Bunny va publicar aquest divendres el seu nou disc “Un verano sin ti“, format per 23 noves cançons, que en molt poques hores ja s’han situat entre les més reproduïdes a tot el món.

De fet les 23 cançons del disc es troben ara mateix al top 26 de la llista de Spotify Global i tan sols resisteixen en aquestes posicions Harry Styles amb ‘As it was’ (número 2), Jack Harlow ‘First class’ (número 13) i Taylor Swift que debuta al lloc 25 amb ‘This love’.

De moment la cançó més escoltada és precisament la que obre el disc ‘Moscow Mule’, seguida per ‘Después de la playa’ (número 3) i ‘Me porto bonito’ (número 4).

- Publicitat -

A l’estat espanyol, les 23 cançons del disc figuren entre les primeres 23 posicions, amb el mateix ordre de popularitat que a nivell global.

A la resta del món, el disc triomfa a la resta de països de parla hispana, així com als Estats Units, que també té molta població hispanoparlant. En d’altres països com Alemanya, França o el Regne Unit ni tan sols apareix cap cançó del disc entre les 40 cançons més escoltades a través de Spotify.