Foto: Fabián Acidres

Joan Masdéu publica la revisió d’El Carrer dels jocs florals, un dels seus singles més icònics i el primer de la seva carrera en solitari. En aquesta ocasió ha comptat amb la col.laboració de River Omelet, una de les formacions emergents amb més projecció de l’escena folk-pop a Catalunya.

La producció i els nous arranjaments de la cançó s’han plantejat conjuntament per anar una mica més enllà, amb la voluntat de deixar-hi impregnada la personalitat i el caràcter genuí de River Omelet. Cal destacar-ne les preciosistes harmonies de veus (segell insígnia de tots dos artistes), que acompanyen la peça per paisatges sonors més melancòlics, elegants i assossegats. El resultat final ha estat un punt de trobada en què, artísticament, s’ha aconseguit una fusió perfecta.

Aquest és primer single d’un seguit avançaments que Joan Masdéu anirà publicant durant els propers mesos i que formaran part d’un nou disc, que veurà la llum la primavera de 2025, per celebrar els 15 anys de trajectòria. L’àlbum comptarà amb la revisió d’algunes de les cançons més destacades de la seva discografia amb artistes convidats, a banda d’algunes cançons noves i d’alguna sorpresa més molt especial.

- Publicitat -

Sota la producció de Dani Ferrer (Love of Lesbian, Mi Capitán), la nova versió d’El carrer dels jocs florals s’ha gravat als estudis Santa Rita de Mataró i El Congost de Barcelona, amb el dream team format per River Omelet (Lluís de Puig, Gina Woods i Eli Haddock a les veus i guitarres acústiques) Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria i percussions), Albert Serrano (dobro) i Joan Masdéu (veu). Mesclat per Dani Ferrer i masteritzat per Ángel Medina.